Folie van uw keukendeurtjes laat los.

Een veel voorkomend probleem bij keukens is dat de folielaag loslaat. Folie keukens bevatten een kunststoflaagje dat aan de voorkant op een MDF paneel zit verlijmd/geperst. De lijm laag lost mettertijd op. Dit gebeurt bij de ene keuken na 5 jaar en bij de ander na 10 jaar. Eén voor één   beginnen de panelen luchtbellen te vertonen en soms scheurt de folielaag zelfs en dan is er geen weg meer terug. Vaak is de garantie van deze keukens net verstreken of bestaat de leverancier niet eens meer.
Keukenspuiten1dag.nl heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van deze folie zonder de MDF panelen te beschadigen. De MDF panelen kunnen namelijk worden behandeld met speciale  grondverf (primer) en daarna in een prachtig nieuw jasje worden gestoken d.m.v. overspuiten met tweecomponenten meubellak. Deze lak is veel harder dan gewone verf. Door onze stofvrije spuitcabine krijgt u een prachtig en glad resultaat. U kiest een mooie nieuwe kleur uit en uw keuken zal er als nieuw uitzien!

Plinten

Wij spuiten niet alleen keukenplinten, maar ook muurplinten.

Vaak worden deze alleen geleverd in een witte grondverf laag, waardoor u ze alsnog moet schilderen/rollen. Wij spuiten deze muurplinten, zodat ze er als nieuw uitzien. Nadat wij de muurplinten hebben gespoten kunnen ze direct op de muur worden gekit/gemonteerd. Handig!

Contact / offerte

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Offerte planning: 06- 169 11 310
info@keukenspuiten1dag.nl