Laat de folie los?

Laat uw keuken over spuiten

1
1

Folie van uw keukendeurtjes laat los.

Een veel voorkomend probleem bij oudere keukens is dat de FOLIE (kunststoflaag op deurtjes en lades) loslaat. Dit gebeurt meestal met keukens die tussen de 5 en 10 jaar oud zijn. De garantie van deze keukens is meestal net verstreken of de leverancier bestaat niet meer.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwijderen van deze folie zonder de MDF panelen te beschadigen om daarna de delen in speciale grondverf te spuiten en na schuren weer in een mooie nieuwe kleur te spuiten.

folie laat los / gespoten

folie laat los / gespoten

Vaste keuken onderdelen.

Niet alleen de deurtjes en lades ook de plinten en lichtlijsten spuiten wij in zelfde kleur. Tevens zetten wij de vaste delen (zijkanten koelkast, kopse kanten van kasjes enz.) desgewenst in de zelfde kleur als de gespoten delen, hierdoor heeft uw keuken dan een geheel nieuwe uitstraling als hij klaar is.

deurtjes monteren en afstellen

Demonteren en na spuiten weer monteren van alle te spuiten delen.

Wij demonteren alle te spuiten losse delen, deurtjes, lades, plinten, en lichtlijsten en nemen deze mee naar onze keuken spuiterij. Nadat deze overgespoten zijn met een twee componenten meubellak en wij bij u thuis eerst alles ook in de kleur gezet hebben, monteren wij deze weer en stellen alles opnieuw af zodat alles recht hangt en goed sluit.

Binnendeuren spuiten.

Wij spuiten ook desgewenst uw binnendeuren in een nieuwe kleur, spuiten is altijd mooier en gladder dan rollen of schilderen!

contact / offerte

Voor een vrijblijvende offerte vul dan ons offerteformulier in.

Foto’s

Klik hier voor wat foto’s van door ons gespoten keukens.