Keukenspuiten1dag.nl item Doe Maar Duurzaam RTL7 S10E08 22 juli 2018

Voordelen van het overspuiten van de keuken:

– spuiten geeft glad resultaat en is harder dan schilderen.
– alles in gelijke kleur/glansgraad door gebruik van de zelfde verf te spuiten, ook van de vaste delen.
– niets zelf te demonteren.
– veel goedkoper dan nieuwe delen of keuken.
– Nieuwe uitstraling.

keuken voor het spuiten

keuken voor het spuiten

keuken na het spuiten

keuken na het spuiten

Keuken over spuiten in ander kleur.

Keukenspuiten1dag.nl heeft een techniek ontwikkeld om uw bestaande keuken een nieuwe uitstraling te geven tegen lage kosten.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het overspuiten van keukens, dit doen wij met een twee componenten meubellak deze lak is sterker en harder en vooral gladder dan schilderverf. Hierdoor zal uw keuken er weer als nieuw uitzien en jaren meegaan.

Jaren geleden heeft u een mooie nieuwe keuken gekocht die u toen prachtig vond. Door de jaren heen is uw smaak en wellicht uw interieur veranderd, of u heeft een huis gekocht waar al een keuken in staat die niet uw smaak is. Vaak functioneert alles nog goed, vervangen van uw keuken is een kostbare aangelegenheid. Door uw keuken door Keukenspuiten1dag.nl te laten spuiten krijgt uw keuken een mooi nieuwe uitstraling tegen geringe kosten.

Vaste keuken onderdelen.

Niet alleen de deurtjes en lades ook de plinten en lichtlijsten spuiten wij in zelfde kleur. Tevens zetten wij de vaste delen (zijkanten koelkast, kopse kanten van kasjes enz.) desgewenst in de zelfde kleur als de gespoten delen, hierdoor heeft uw keuken dan een geheel nieuwe uitstraling als hij klaar is.

[FILM] deurtjes monteren en afstellen

Demonteren en na spuiten weer monteren van alle te spuiten delen.

Wij demonteren alle te spuiten losse delen, deurtjes, lades, plinten, en lichtlijsten en nemen deze mee naar onze keuken spuiterij. Nadat deze overgespoten zijn met een twee componenten meubellak en wij bij u thuis eerst alles ook in de kleur gezet hebben, monteren wij deze weer en stellen alles opnieuw af zodat alles recht hangt en goed sluit.

Binnendeuren spuiten.

Wij spuiten ook desgewenst uw binnendeuren in een nieuwe kleur, spuiten is altijd mooier en gladder dan rollen of schilderen!

contact / offerte

Voor een vrijblijvende offerte vul dan ons offerteformulier in.