Keuken over spuiten in ander kleur.

Stelt u zich eens voor: Jaren geleden heeft u een mooie nieuwe keuken gekocht die u toen prachtig vond. Door de jaren heen is uw smaak en wellicht uw interieur veranderd, of u heeft een huis gekocht waar al een keuken in staat die niet uw smaak is. Vaak functioneert alles nog goed maar het vervangen van uw keuken is een kostbare aangelegenheid. Keukenspuiten1dag.nl heeft een milieuvriendelijke techniek ontwikkeld om bestaande keukens een nieuwe uitstraling te geven. De keukens worden gespoten met een tweecomponenten watergedragen lak. Deze lak is minder schadelijk voor het milieu en de werknemers.
Hoe je een bestaande keuken alsnog een nieuwe en frisse uitstraling kan geven, vertelt Ronald de Visser van Keukenspuiten1dag.nl in deze video hier.
Wilt u ons aan het werk zien? Klik dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=vzc9v128m4Q&feature=youtu.be

tv opnames in de Keukenspuiten1dag werkplaats

contact / offerte

Voor een vrijblijvende offerte vul dan ons offerteformulier in.

Alle keukens komen in aanmerking om overgespoten te worden maar niet alle keukens kunnen in 1 dag gedaan worden, informeer hoe dit voor uw keuken is.