Corona maatregelen

Hoe gaan wij van Keukenspuiten1dag.nl om met de huidige situatie rondom het Coronavirus, welke maatregelen wij nemen en welke invloed dat heeft op u – de klant?

Allereerst kunnen wij u geruststellen: Keukenspuiten1dag.nl is nog steeds open en in bedrijf! De afspraken gaan door, zolang dat verantwoord is. De overheid heeft aangegeven dat kleinere bedrijven nog steeds door mógen en kúnnen werken, mits zij zich aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM houden. Deze voorzorgsmaatregelen hanteren wij als volgt:

Onze maatregelen

Wat doen wij
– Zieke werknemers blijven thuis
– Alle werknemers wassen hun handen regelmatig met water en zeep voor, tijdens en na een klus
– We schudden geen handen
– We gebruiken handschoenen
– We passen onze ophaal- en afleverafspraken aan.

Wat kunt u doen
– Bent u ziek?* Bel ons zo spoedig mogelijk op 06 16911310 om de mogelijkheden te bespreken. We zullen de afspraak hoogstwaarschijnlijk moeten verzetten tot de rust rondom het virus is wedergekeerd.
*definitie van ziek: u heeft last of een klein beetje last van 1 of meer van de volgende klachten: luchtwegklachten, hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus, loopneus, problemen met ademhalen, koorts of u bent na 1 januari 2020 in een RIVM risicogebied geweest.
– Bovenstaand punt geldt ook als een gezinslid of familielid van u ziek is.
– Hygiëne maatregelen die voor ons belangrijk zijn:
o Geen handen schudden – wij begroeten u met een glimlach en een hartelijk “Hallo!”
o Houd gepaste afstand van onze werknemers – minimaal 1,5 meter – zodat zij hun werk gezond en wel kunnen blijven doen.
o Ook verzoeken wij u om niet in de keuken te komen zolang onze werknemers daar aan het werk zijn.
o U kunt momenteel niet contant bij ons afrekenen, alleen met pin of via bankbetaling. De pinautomaat wordt regelmatig schoongemaakt en er zal een latex wegwerphandschoen bij gelegd worden, zodat u deze eventueel kunt aantrekken.

Wij hopen op uw begrip en dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij deze uiteraard graag!

Met vriendelijke groet,

Het team van Keukenspuiten1dag.nl